PATĪKAMI PĀRSTEIGUMI SIGULDAS 1.PAMATSKOLAI

2023.gads Siguldas 1.pamatskolā ir iesācies ar patīkamiem pārsteigumiem dāvanās saņemtas skolai ļoti nepieciešamas lietas no uzņēmumiem Gaujas Koks SIA un Graanul Invest.
Vangažos bāzētais uzņēmums “Gaujas koks skolai dāvināja iespēju iegādāties un uzstādīt ūdens pudeļu uzpildes staciju “Elkay. Siguldas 1.pamatskolas skolēni un skolotāji turpmāk varēs piepildīt savas dzeramā ūdens pudeles atkārtoti, tādējādi rūpējoties par vidi, samazinot plastmasas patēriņu un aktualizējot skolas kā ekoskolas vērtības. Ūdens pudeļu uzpildes stacija ir aprīkota ar kvalitatīviem ūdens filtriem, tā ir novietota skolas vestibilā 1.stāvā visiem ērti pieejamā vietā.
Uzņēmums no Inčukalna “Graanul Invest skolas jaunāko klašu skolēniem ziedoja aizraujošas, izglītojošas un izklaidējošas galda spēles saturīgai brīvā laika pavadīšanai. Spēles tika nodotas lietošanai 1.klašu kolektīviem.
Siguldas 1.pamatskolas kolektīvs un Siguldas 1.pamatskolas atbalsta biedrība saka lielu paldies uzņēmējiem par dāsnajām un noderīgajām dāvanām.